Barngolfen 2024 – över 1 miljon insamlat till barnen

 

Sankt Jörgen Park badade i sol när både kändisar, golfproffs och företag, samlades för att spela golf till förmån för barnen. Årets upplaga av Barngolfen slog förra årets insamling, med en fantastisk summa på 1 074 059kr som kommer att göra stor nytta för att sprida glädje för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus.

Dagen kunde inte starta bättre. Konferenciererna Lina Bjuhrberger och Stefan Odelberg inledde morgonen med att dela in alla deltagare i lag där varje lag fick sällskap av en känd profil eller golfspelare under rundan. Vid varje hål på banan fanns härliga hålvärdar som hade ordnat roliga aktiviteter och bjöd på allt från glass och ostron till burgare.

Bland de som deltog fanns många välkända ansikten, såsom Thomas Ravelli, Frölundalegendaren Joel Lundqvist, Jessica Almenäs, Anette Norberg, och golfproffset Carin Hjalmarsson.

Under Barngolfen arrangerades också Glädjedagen, en dag fylld med massa glädje för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus och deras familjer. Barnen fick korv och glass, ansiktsmålning, lek i hoppborgar och såg fantastiskt trolleri. Dessutom hade de roligt med Sean Banan och Albin Tingvall som bjöd på både dans och sång.

När golfen var över samlades alla vid poolen för att kora vinnare och dela ut priser i olika kategorier. Kvällen fortsatte med musik från Lehype och ett uppträdande av David Lindgren, som bjöd på ett smakprov från sin show ”A show larger than life”. Festligheterna avrundades med en stor auktion, och alla firade en fantastisk lyckad dag!

Stort tack till alla som varit delaktiga och ett extra stort tack till Sankt Jörgen Park, Hansen Eventbyrå och Yrgo Event för ert ovärderliga stöd i att göra denna dag möjlig.

Tillsammans gör vi skillnad!

Se fler nyheter

2024-09-16

Barnsjukhusets dag på Liseberg 15 september

Glädje läker! Igår höll vi vårt årliga event Barnsjukhusets dag på Liseberg. Tillsammans med familjer från Drottning Silvias barnsjukhus och idoler samlades vi på Liseberg för en dag av...

Läs mer
2024-09-13

Spring för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus!

Ska du springa Göteborgsvarvet 2025 och vill passa på att även springa för en god sak? Då kan du välja att springa för Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus där...

Läs mer
2024-09-05

Barngolfen 2024 – över 1 miljon insamlat till barnen

  Sankt Jörgen Park badade i sol när både kändisar, golfproffs och företag, samlades för att spela golf till förmån för barnen. Årets upplaga av Barngolfen slog förra årets...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev